Monday

AMYERA FLAWLESS FACE & BODY CREAM

Salam dan Hey semua....

Opsss!
"macam comel jer...macam comel jer..."

salah satu produk yang sangat-sangat laris seperti goreng pisang....tak sampai beberapa jam shida restock kejap jer dah habis!sampai ada yang buat pre-order sebab tak nak terlepas akibat kehabisan stock AMYERA FLAWLESS

Seperti mana yang kita ketahui...AMYERA FLAWLESS kini sudah berwajah baru bagi mengelakkan berlakunya  fake, uolls pun faham sekarang kan?demi keuntungan diorang sangup lakukan apa sahaja demi kepentingan diri sendiri tanpa memikirkan kesihatan orang lain....ok stop!!tak mau cerita panjang lebar....bukan nak jatuhkan bisness orang tapi nak bisness biar-lah jujur dan ikhlas kerana ALLAH...

wajah lama AMYERA FLAWLESS

wajah baru AMYERA FLAWLESS...
kelihatan lebih menarik dan terasa cute jer...bila dah pakai lagi bertambah cute taw!

kotak AMYERA FLAWLESS yang lama

kotak AMYERA FLAWLESS berwajah baru...tiada perbezaan cuma yang membezakan ialah circle ada riben hitam dan bahagian tepi kotak dot-dot

its a complete!!!
3 in 1 MAGIC CREAM + Flawless Booster Cream

Flawless booster cream (FBC) 
Dirumus khas utk memberi kesan yg lebih terhadap kulit, utk extra whitening, extra soft, extra repair! Cara pakai : Fbc ni haruslah di campur bersama night cream!! Boleh digunakan di muka / badan. Tak boleh pakai fbc sahaja, harus di campurkan bersama NIGHT CREAM ya, saya ulang night cream!! Pakai nipis2 sahaja jgn pakai terlalu byk.

Flawless Booster Cream (FBC)
10g : RM35 FREE POS

Kelebihan Flawless Face&Body Cream, Sesuai merawat semua masalah kulit seperti ; 
- Jerawat
- Jeragat
- Pore
- Tona tidak sekata
- Parut jerawat
- Mampu mencerahkan kulit
- Tiada penggelupasan
- Juga boleh digunakan di badan
- Panau
- Jerawat di badan
- Masalah bau badan Dan lain lain.

Cara penggunaan sgt simple, hanya gunakan 3 bahan penting di atas anda mampu memiliki kulit yg anda impikan. Harga sgt sgt berpatutan. Cuba dulu baru tahu!!!!!




KELEBIHAN:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD









*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*


AMYERA FLAWLESS + FLAWLESS BOOSTER CREAM
Complete Set
RM115 SM / RM120 SS
free postage

FLAWLESS BOOSTER CREAM (10g) (FBC)
RM35/RM40
free postage

3 IN 1 MAGIC SET
RM80/RM85
free postage

kebanyakkan ramai cust yang bertanya sama ada AMYERA FLAWLESS ni ada jual satu per satu tak?sebab ramai cust mengadu ada yang soap habis dulu dan ada jugak cream cepat habis...
so jangan risau shida ada open order jual 1 per 1 untuk uolls beli...boleh pilih mana nak!!! >_<

AMYERA FLAWLESS 3 in 1 : RM80
*FLAWLESS BOOSTER CREAM : RM35
*FLAWLESS SOAP : RM25
*FLAWLESS NIGHT CREAM : RM35
*FLAWLESS DAY CREAM : RM35
~~yang bertanda *tidak termasuk postage~~



AMYERA FLAWLESS SKINCARE
RM80 SM / RM85 SS
free postage

NOW AMYERA
RM65 SM / RM70 SS
free postage




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com












2 comments:

nur hanna said...

Kenapa saya pakai amyera beauty ni.. makin bnyk jerawat yg tumbuh.. respond pleasešŸ˜­

Nurul Husna said...

Pakai makin tumbuh jerawat ke ?