Tuesday

BELVYA SCRUB PELANGSINGAN

Salam dan hey semua...........

pernah dengar produk BELVYA SCRUB PELANSINGAN?
scrub yang boleh melansingkan mana-mana bahagian lemak..selain itu ia juga boleh disapu dibahagian muka agak dagu akan lebih kelihatan bujur dan menarik....jom baca lebih detail tentang BELVYA!


Impikan wajah bujur berdagu runcing?
Mahu perut kempis pinggang yang langsing?
Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?
Gosok dulu bahagian bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi!
Lihat keajaibannya dalam mengurangkan saiz badan 1-2 inci seminggu!!

selepas ini..
- baju yang sendat2 tak muat boleh pakai semula..
- seluar yang ketat2 tak boleh kancing boleh sarung semula..


SCRUB BELVYA berwarna pink!
lelaki pun boleh guna ye.. bukan wanita sahaja..
berkesan dan selamat, tanpa perlu diet dan senaman berat..
dengan haruman menyegarkan!

KELEBIHAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :
1) Mengurangkan saiz lipid (molekul lemak)
2) Mengurangkan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak)
3) Mengurangkan 1 hingga 2 inci dalam masa seminggu (terbukti secara klinikal)
4) Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
5) Menghilangkan kehadiran selulit akibat dari kehamilan, baligh & berat badan turun naik.
6) Membentuk badan menjadi cantik
7) Menghilangkan lemak- lemak di muka serta meruncingkan dagu
8 ) Menghilangkan dagu berlapis (double chin)
9) Membantu membentuk hidung supaya kelihatan mancung dari biasa.
10) Menghilangkan stress & memberi kesegaran melalui 5 haruman aromatherapi
11) Menghilangkan bau badan sehingga tidak perlu memakai deodorant
12) Membuang sel-sel kulit mati & melembutkan kulit
13) Melawan jerawat dan merawat jerawat di badan
14) Mengurangkan tanda- tanda penuaan
15) Menggunakan teknologi nano yang terkini
16) Sangat berkesan untuk masalah perut buncit seperti orang mengandung


: :Cara pengunaan BELVYA : :
--->Basahkan dahulu tempat yang ingin dibuang lemak
--->Ambil secubit Belvya PSS dan urut secara ARAH LAWAN JAM
--->Biarkan seketika (2-3 minit) boleh cuci dan bilas macam biasa sampai kering
--->Untuk kesan yang lagi cepat boleh menggunakan air suam



BELVYA PSS (Perfect Shapping Scrub)
-sejenis scrub yang mampu menghilangkan lemak-lemak dibadan serta di muka
-kesan boleh dilihat seawal 2 hari
- jangan risau, sebab scrub ni tidak merasa panas bila digunakan, tapi badan akan lagi rasa fresh dan segar lepas mandi.
- KHAS UNTUK YANG LEPAS BERSALIN : Boleh menghilangkan strechmark dan rekahan
- Mengatasi masalah perut buncit dan spare tyre
- Membentuk muka menjadi lebih V-Shape @ tidak tembam lagi.
- Membentuk dagu lebih runcing dan panjang (tak payah cucuk2 botox lagi.hehe)
- Menghilangkan double chin
- Membantu memancungkan hidung
- Mencerahkan kulit, melembut dan melicinkan kulit
- YANG PENTING : BELVYA PSS ni merupakan produk Bumiputera Muslim yang mempunyai KKM dan kilang berstatus GMP
- Siapa yang rasa2 ada bau badan tu, please pakai ni! hehe. Boleh menghilangkan bau badan


TESTIMONIA SCRUB BELVYA












BELVYA SCRUB
RM80sm / RM85ss
FREE POSTAGE 



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com










1 comment:

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 53
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/