Monday

MAIXARA WHITE ESSENTIAL GEMPAK!

salam dan hey semua....

Wow!setelah aura white mengatasi pasaran dengan mengembalikan masalah kulit kusam dan menjadikan kulit menjadi lebih cerah secerah kertas A4...hehe!

tapi hari ini shida nak memperkenalkan satu lagi produk yang mungkin buat uolls lebih percaya dan mampu mengembalikkan kulit remaja bagi uolls yang nakkan kulit muda...tapi tak der la kulit selembut baby face ok!!! maixara white nie...bukan sekadar whitening tapi boleh menghilangkan toksid dalam badan.... :-)
seperti yang mana kita ketahui,maixara telah mengeluarkan pil kecantikkan yang boleh merawat pelbagai masalah kulit walaupun jerawat dan resdung....selain itu maixara juga mengeluarkan produk kuruskan badan...

so!sekarang keluaran baru ni sejenis minuman kecantikan...diberi nama MAIXARA WHITE ESSENTIAL
sedap,lazat, sehingga menjilat jari kaki...hehe

sangat sedap!
tiada perasa dan bahan tiruan yang digunakan...100% original daripada stem buah-buahan yang terbaik!
if uolls bancuh then nampak macam bijik-bijik jangan risaw....tue bijik kiwi,kalau gigit pun still rasa manis...
pernah minum kiwi tak?haaa....macam tue la rasa bila gigit bijik dalam tue...

apa kebaikkan yang ada pada maixara white nie?
DETOX : menyinkirkan toksid yang berada didalam badan
WHITENING : memutihkan seluruh badan
ANTI-AGING : merawat masalah kulit seperti jerawat,menganjalkan kulit dan melembutkan kulit




*sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan bayi
*untuk lelaki dan perempuan
*wanita atau lelaki yang sudah berumur bagi melambatkan anti penuaan 
*bagi sesiapa yang mengalami masalah jerawat dan jeragat boleh merawat dengan pantas....

10x stem cell buah-buahan
maquiberry
strawberry
cranberry
raspberry
blueberry
pomegranate
orange
grape
apple
kiwi

  1. masukkan air kosong dalam 100ml (jangan air panas)
  2. ambil satu sudu sahaja dan tuangkan kedalam cawan tadi....
  3. kacau sehingga sebati and larut....
  4. lepas minum simpan balik maixara white tue....nanti baru minum and bancuh lagi taw?hehe


MAIXARA WHITE ESSENTIAL
~1,200,000MG : 1.2KG
~1 sudu untuk 2x sehari...bermaksud, siang 1 sudu and malam 1 sudu dengan 100ml air kosong,paling best kalau bancuh dengan air sejuk! sedap tak terkata dan anak tekak pun menjerit-jerit nak lagi...hahahaha
~minum selepas makan
~menurut HQ boleh tahan dalam 40-50hari...insyallah cukup sampai dalam 40hari...jom try!
~minum air kosong ialah perkara yang paling penting!banyakkan minum air kosong bagi proses larutan dalam badan dan mendapat kesan yang baik serta pantas....


HARGA MAIXARA WHITE:
RM120 (SM)
RM130 (SS)
FREE POSTAGE 
NO SHAKER!jangan nak paksa-paksa mintak nak shaker taw?shida dapat produk nie pon memang dah tak ada shaker.... :')


SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com




No comments:

Post a Comment