Sebarang tempahan boleh dibuat melalui :-
sms/whatsapp 017-5280661
(lebih cepat reply)
atau
serunai_shidaz90@yahoo.com

No call!!

Postage:-
Isnin ~ Jumaat

Bisness start:-
8.00am ~ 11.00pm

Monday

MOLLYS BB DOLL FOUNDATION

Salam dan hey semua.....

Pernah tengok kulit girlz korea tak?
muka diorang memang cantik dan macam Babydoll kan?
wanita disana sangat menitik beratkan kecantikan kulit....jadi sebagai wanita yang inginkan penampilan yang ala-ala comel...jadikan wanita korea ini sebagai sumber inspirasi itu menjadi wanita yang tercantik dan tercomel..."tak gitu???"hehe

walaupun kita sudah berumahtangga tak bermakna kita dah laku so tak payah nak jaga penampilan kan?
mana boleh!!
lelaki boleh kawin 4 taw...bila-bila dia boleh isi kekosongan yang ada...jadi nak nampak lebih menarik dan kelihatan cantik....
jom cuba....."MOLLYS BB DOLL FOUNDATION"


Pengenalan Product  
Blemish Balm adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.


Sure nanti akn ada yang bertanya apa perbezaan antara Supra ngan Mollys kan??

Sblom btanya...shida akan kasi info siap2 ;)
Mollys BB Doll Foundation ni lain ye dari Supra Foundation...

Supra Foundation merupakan Alas Bedak sahaja... 
Kalau nak nampak lebih flawers & cunnnn... Better pakai Supra...

Tapi untuk Mollys BB Doll Foundation plak berfungsi BB Cream iaitu untuk Menjaga, Merawat & Mencantikkan kulit muka... Dia xde banyak color coz ianya sesuai unt semua jenis kulit...Memang natural sangat....

Setiap produk ada kelebihan yer..Bergantung pada kesesuaian kulit kita utk memilih yg mana yg terbaikk..! Tak yah duk pening2  nk pilih yg mana..!

Fungsi MOLLYS BB DOLL FOUNDATION : 
~Menutup kulit bermasalah secara lembut dan semulajadi. Hanya sedikit sahaja bagi menyamakan tona warna kulit secara semulajadi dan kulit lesu atau gelap akan menjadi lebih bermaya. 
~Membantu kulit mendapat kesan lembapan yang optimum. 
~Memberikan pelitupan seperti bedak asas dengan menutup jerawat, liang pori, parut, garisan halus dan tona kulit yang tidak sekata.
~Membantu mengecilkan liang pori dan memperbaiki keadaan kulit muka. 
~Bertindak sebagai lapisan pelindung yang mengawal lebihan minyak dan pada masa yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit daripada sinaran UV dan pencemaran alam sekitar atau radikal bebas.
~Sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.
~Tidak berminyak.
~Hilangkan minyak, jerawat,parut,jeragat.
~Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
~Anti rekahan.
~Tidak perlu pakai bedak.
~Menutup pori-pori terbuka.
~Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
~Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
~Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
~Tahan sehingga 12 jam.

Khasiat MOLLYS BB DOLL FOUNDATION
~Meremajakan kulit muka dengan menambah keanjalan kulit, mencegah penuaan pra-matang, melambatkan pelupusan kolagen serta mencegah dan membaiki kulit menggeleber.

~Mengandungi pelindung UV untuk kesihatan kulit iaitu SPF 50 yang dapat mengurangkan risiko kanser kulit dengan memperbaiki sel kulit rosak, merangsang pertumbuhan sel kulit, 

~Menghalang kerosakan kulit akibat cahaya matahari serta mencegah radikal bebas. 
~Menyerlahkan penampilan mata dengan mengurangkan masalah kantung mata,

~Melembutkan kontur mata, mengurangkan garis halus dan kedutan di bahagian ekor mata serta membantu mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.

~Menyerlahkan seri wajah dengan menyamaratakan tona kulit, mengurangkan radang kulit, 

~Mengurangkan jeragat dan parut serta menjadikan kulit lebih lembut dan halus. 

~Memberikan kelembapan hingga kulit menjadi sangat sihat serta mengawal lebihan minyak di muka.

Cara Penggunaan : 
Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu..kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. Jimat dan memudahkan





1 bekas 10gm 
harga hanya RM50 (sm) RM55 (ss)



Sekiranya berminat boleh la order melalui:

017-5280661

serunai_shidaz90@yahoo.com























No comments:

Post a Comment