Wednesday

HARI TERINDAH.......

salam dan hey semua

Lame dah tak update blog....if nak update blog pun curi masa untuk renew stock yang ada, supaya uolls rase stock shida akan sentiasa hidup jer kan?haha....tak ada la nampak mundur jer....walaupun shida sibuk dengan aktiviti persiapan majlis pertunangan tak bermakna shida tak kan focus pada order uolls,maaf sekali lagi sekiranya pada hari ahad lalu shida banyak tak reply sms uolls...terlalu bizi taw!!

shida nak ucapkan tahniah kepada kawan-kawan shida yang mana sudah mendirikan rumah tangga dan sudah pun bertunang....(sama ngan tuan blog ni...hehehe)
tak sangka majlis sama hari dan tarikh!so if sama memang shida tak dapat attend la korang punya event....

kawan paling rapat masa PLKN dulu....nakal,gosip,nyanyi,make-up semuanya bersama!
banyak kenangan yang terindah....tahniah dayah!semoga berjaya mengharungi masa pertunangan ini...
dayah ni memang cantik and manis.... :D

kawan seangkatan PLKN juga...memang terkejut sebab tak sangka diorang kekal sampai hari ini dan mengikat tali pertunangan....terkejut sebab tak sangka "bila masa diorang couple????"haha
apa-apa pun tahniah airin dan shamiee semoga korang kekal hingga akhir hayat...

si jejaka baju petak tue kawan semasa shida study dulu....
kami memang tak rapat pun....sejak habis study baru rapat,tue pon dalam FB
dia suka usik shida sampai malu taw!so bila nampak bayang-bayang dia dari jauh better shida lari!!!!
anyway....tahniah beb!semoga berkekalan....


2 June 2013
hari paling bermakna buat shida!
5 tahun hasil perkenalan kami akhirnya shida berjaya mengikat tali pertunangan dengan si "papa"
in-sha-allah shida akan update event pertunangan shida dan akan berkongsi saat-saat pahit dan manis dalam menguruskan majlis pertunangan,(tunggu gambar dari true love and kawan2) so shida nak mintak maaf sekiranya makanan tak cukup or tak sedap ke kan?haha
dan maaf sekali lagi if shida and family terlepas pandang dan tak dapat melayan uolls yang datang dengan lebih baik...
"yg baik datang dari allah,yg buruk semuanya dari kita"










2 comments:

cintabella said...

tahniah dear :)

Rashida Hazran said...

thanks dear....and tahniah jugak sebab xlama lagi nak jadi mom-to-be!
:D