Monday

Bommmm!puhhhsss.....

Assalamualaikum dan hey semua....

Apa tajuk entry tue?pernah dengar tak....bunyi apa tue.....hahaha
sapa yang pernah masuk KEM ataupun pernah pergi ke PLKN walaupun tak kisah la korang panggilan ke berapa but korang akan ada satu pengalaman yang sangat sweet....iaitu sesi menembak!

Dalam hidup shida ni, PLKN la tempat first time dan terakhir...kire seumur hidup shida merasa sekali je menembak!kat sekolah jangan cakap la sebab tak ada kan,mana sekolah yang bertuah je akan ada persatuan menembak......

M60

tapi mungkin statement yang shida angap "menembak sekali seumur hidup" bukan sekali tapi akan merasa banyak kali!sebab apa.......bakal bapa mertua shida adalah guru PENEMBAK!
shida mati-mati tak percaya then selepas shida pergi melihat sendiri tempat tu baru shida terkezooot!
 so shida loncat macam kanggaru!

yuran seumur hidup : RM2000
yuran tahunan : RM250

kat sini pelbagai jenis pistol dan senapang yang akan kita belajar serta teknik yang boleh korang buat macam
 COUTER STRIKE!
bagi uolls yang duduk dekat area ipoh ataupun luar kawasan boleh la terjah kesini...shida jamin memang best sebab segala alatan memang dah siap lengkap...cuma datang dan belajar!

minggu depan in sha allah, kalau tak ada apa shida dan family shida akan datang kesini untuk sesi belajar menembak!





>_<













No comments:

Post a Comment