Wednesday

EPHYRA ( 30 SACHET)

As salam dan hey semua.....


CANTIK BERSERI TANPA MAKEUP?? Nak kulit gebu macam @memeysuhaiza ??


Anda TAK PERLU BOTOX @ LASER!!
hanya minum EPHYRA sahaja !

Apa itu Ephyra?
Ephyra ialah sejenis minuman collagen enak dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.


Siapa Yang Memerlukan EPHYRA?
~Umur 25 dan ke atas
~Kulit Kering & kedut
~Kulit kusam & kendur
~Pigmentasi dan kulit bermasalah (jerawat)
~Proses Pemulihan lambat
~Mudah Rasa Penat
~Daya Ingatan Merosot
~Sakit-sakit badan / sendi
~Metabolisma rendah


Kesan pengambilan Ephyra 
1) kesan hari pertama ~ kulit jadi lembap & rasa lebih bertenaga
2) kesan hari ke-2 ~ kulit lebih mulus, jerawat makin mengecut & pelawasan makin lancar
3) kesan hari ke-3 ~ kulit makin cerah & mula nampak glowing , jerawat makin kecil dan menghilang. 
4) kesan hari ke-7 ~ jerawat sama sekali terus hilang bersama parut semakin pudar ~ menghasilkan kulit yang gebu & flawless : bukan setakat muka malah keseluruhan badan akan rasa putih mulus.

Ada juga yang mengalami penurunan berat badan sebanyak 2-3 kg dalam minggu pertama minum Ephyra. 
See, ramai tau yg  bg feedback boleh kurus. Yg nak kurus, amalkan ambik Ephyra sebelum makan. Nanti korang akan rasa kenyang je. Yg nak tambah berat badan, amik Ephyra selepas makan nasi.


" X perlu BOTOX / LASER @ sebarang suntikan VITAMIN C / GLUTATHIONE ; cuma perlu minum EPHYRA sekali sehari, hasil ketara dapat lihat dalam 7 hari pertama, teruskan sehingga habis sekotak, Insya allah wajah anda akan lebih gebu & cerah tanpa cela dan cantik berseri"


Kelebihan EPHYRA
===========
☞Kulit nampak CERAH secara Natural
☞tona kulit SEKATA ( wajah dan keseluruhan badan )dan tidak berminyak
☞Menghilang Jerawat (batu & bernanah) dan memudarkan parut-parut jerawat ( termasuk yang parut berlubang)
☞Melambatkan proses penuaan > kulit jadi lebih tegang & anjal  awet muda



1) Ambil 1 paket sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur.
2) Untuk kesan lebih cepat, boleh ambil 2 kali sehari iaitu waktu pagi dan malam.
3) Tuangkan 1 paket Ephyra ke dalam gelas yang berisi air suam 180ml. El.akkan dari mencampurkan dengan air panas dikhuatiri akan memusnahkan nutrient yg ada di dalam collagen Ephyra.
4) Kacau sehingga larut dan sedia untuk diminum.

note: minum air putih banyak at least 12 gelas sehari supaya toksin dalam badan senang dikeluarkan


**boleh Tambahkan perahan jus segar untuk kelainan rasa


Antara kelebihan Ephyra yang aku baca di website dan juga testimoni dari kengkawan adalah:
~Sesuai untuk lelaki dan perempuan
~Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
~Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
~Merawat serta mencegat jerawat
~Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
~Mengecilkan liang roma
~Merawat Enzema dan Prorisis
~Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit  ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
~Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut  Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
~Meningkatkan fungsi setiap sel & melambatkan proses penuaan
~Mencegah kerosakan KOLAGEN
~Meningkatkan daya ketahanan badan
~Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
~Melindungi daripada sinaran UA-B
~Menyembuhkan luka dan mencegah parut
~Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
~Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah


Status Halal, KKM & Lab Report



Testimoni Ephyra 2014

29 September 2014
Testimoni ni khas utk mereka yg ada parut jerawat berlubang dan fed up guna macam2 produk tapi kulit masih tak licin. Seeing is believing, baby. hehe.
~Parut Jerawat Berlubang Jadi Licin Selepas Minum 25 paket Ephyra



7 August 2014
Hi korang, dah lama tak share testimoni baru Ephyra kan? Ni sy nak update pasal feedback customer yg amik Ephyra. Jom baca!
"Makin hilang sembab bawah mata sejak amalkan Ephyra"



Feedback ibu menyusu yg consume Ephyra:



Ni ada few feedback dari customer yg turun berat badan bila ambik Ephyra. Sape yg nak kurus tu, harus cuba Ephyra sebab dia mmg membantu utk lose weight. Tak caya baca ni:

"Since saya minum Ephyra ni, saya dah turun dari 48kg-43kg. Saya pun tak sangka Ephyra boleh tu
runkan berat badan"
"Salam sis, i dah try seminggu lebih, memang berbaloi muka ada perubahan, PERUT KEMPIS"



Ni testimoni  paling latest, June 2014. Perhatikan kulit beliau, glowing kan?

"Memang nampak sangat kesannya, kulit I cerah, parut jerawat pudar, masa I pergi sekolah minggu lepas semua orang tegur"


"Dulu kulit muka I banyak blackspot cos I active sangat main netball tengah panas...sejak my gud fren kenalkan I dgn Ephyra, banyak blackspot I dah pudar"








"watie elite pon dah minum ephyra "






1 BOX EPHYRA (30 SACHET)

HARGA PASARAN
RM 197.00 SM/ RM 207.00 SS

HARGA KAMI!!
RM 180.00 SM/ RM 190.00 SS
FREE POSTAGE

100%ORIGINAL
KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.



SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com






















No comments: