Thursday

BILE BLOGGER JADI PENULIS NOVEL



Assalamualaikum and hey semua....

Entry kali nie sekadar untuk berkongsi kegembiraan bersama kawan baik shida yang sudah berjaya menerbitkan novel pertama nya dipasaran....

wow!! tak sangka kawan aku nie seorang penulis novel cintan...tapi memang tak dinafikan yang die memang seorang kaki novel...pantang saja ada mase terluang...pasti banyak novel yang akan dikhatamkan....
kadang-kadang 1 hari boleh 3buah buku kot????
"nampak benor rajin nya!!!"

nak tau cerita apa yang die terbitkan???
dan siapa beliau??


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ZATI MOHD, penulis novel terbaru....KLIK SINI

so kepada uolls yang rajin membaca novel...especially yang jenis kaki novel, korang beli laa dan bace, aku yakin cerita nie memang best...kalau malas sangat nak beli, sila terjah ke SINI.....kire macam-macam cerita ada...cuma tak full sebab ending kena suprise kan?? nak taw selanjutnya sila beli buku....
hehehee....


Ilham membuat novel datangnya daripada pelbagai sudut...
antaranya...



"paling penting thank to allah sebab beri ilham ketika ku dibilik mandi"


nampak tak??dimana saja pun die boleh perolehi ilham untuk buat cerita...dasyat!!!selain itu die juga memperolehi ilham ketika sebelum tidor....kadang-kadang manusia nie ada 1001 macam cerita dan perangai kan????

"cerita aku banyak tak logik...sebab aku memang suka berangan,
tiap-tiap malam sebelum aku tidor...sebab itu orang panggil sweet dream! dan aku percaya...."

walaupun aku nie bukanlah seorang yang rajin membaca....tapi demi menyokong reputasi kawan baik aku,sedaya upaya aku cuba untuk rajin membaca dengan penuh teliti...hahaha...
secara jujurnya...jalan cerita yang disampaikan oleh 
   ZATI MOHD memang menarik....apa-apa pun terpulang pada setiap induvidu yang menilai sesebuah cerita.....




congratulations my friend!!

:')


























2 comments:

mirza syazwina said...

waa,taniah taniah..
nampak menarik=D

Rashida Hazran said...

wlcome....insyallh bulan depan keluar....hehehe
thanks coz sudi lawat blog shida....