Wednesday

OPEN FOR DROPSHIP & AGEN

As salam dan hey semua....

Akhirnya!
akhirnya!
akhirnya!



Qalasakura dah start open dropship dan agen untuk semua jenis produk yang ada dijual disini!
kesemua produk ini bukan sahaja dari segi kecantikan dan kesihatan malah terdapat juga barangan lain seperti pakaian serta barangan yang kiut-miut....

alhamdulliah!
banyak feback yang shida dapat daripada customer...
especially daripada regular customer shida sendiri!
selain tu diorang ada jugak mintak nak jadi dropship shida, dan selain tu ada jugak banyak orang yang whatsapp dan pm ngan shida nak sangat jadi dropship....

so now!
shida dah start open dropship untuk uolls...adik iolls pon jadi dropship i taw!!hihi

Tujuan shida tiba-tiba nak open dropship ngan uolls adalah untuk share rezeki dengan uolls, kalau kaum lain boleh berjaya dan saling tolong menolong so apa salahnya shida cuba untuk tolong uolls mencari duit lebih kan?
nak harapkan duit gaji sahaja memang tak cukup even kalau tak ada sumber pendapatan lain...



Apa tu dropship?
~uolls bertindak sebagai orang tengah, dimana uolls memasarkan semua stock dan produk dari qalasakura dimana sahaja mengikut kreativiti uolls sama ada melalui FB, BLOG, INSTAGRAM or ec
~segala urusan pembayaran produk adalah melalui akaun bank uolls...setelah pembayaran dibuat pastikan uolls membuat payment diakaun sis...mengikut list harga barang yang sis bagi, balance dari pembayaran tersebut adalah untung uolls
            cth:
            si A beli aurawhite harga RM150 (harga uolls blh mark sendiri tapi biar berpatutan)
            A akan buat paymnet diakaun uolls (deposit mesin/transfer)

            selepas A buat paymnet uolls perlu membuat payment pada shida bagi mendapatkan barang:-
            uolls buat payment diakaun shida mengikut list harga yang shida bagi :
            RM150-RM120 (ini harga mengikut list dropship,so bank in banyak ni je)
            RM30 (balance ni merupakan untung uolls)

*tak semua barang akan dapat untuk RM30, ada yang kurang dan ada yang lebih dari itu*
if uolls rajin buat promote dan sering buat review tentang barang insyallah uolls boleh mencecah RM300 keatas untung dalam sehari...yang penting usaha!tawakal!rajin!

~selepas pembayaran sudah dibuat so uolls diminta untuk pm/sms/whatsapp/telegram shida NAMA, ALAMAT & NO TELEFONE custumer untuk postage....kerja dropship ni senang je,tak perlu susah payah cuma klik promote produk dan buat payment, tak perlu bazir masa bungkus dan post sebab segala kerja postage ini adalah tanggungjawab kami semua...
~selepas postage kami akan update no tracking postage sebagai rujukan,


DETAIL DROPSDHIP QALASSAKURA
~ TIADA MODAL DIPERLUKAN
~ TIDAK PERLU SIMPAN STOK
~ TIDAK PERLU PACKING DAN POS BARANG
~ MAMPU MENDAPAT UNTUNG BERSIH SEHINGGA 10-30% UNTUK SETIAP PRODUK
 ~ SEMUA PRODUK ADALAH DIJAMIN ORIGINAL
 ~ ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RM200 - RM5000 SEBULAN
 ~ LAYANAN TIP TOP
~ SERVIS PENGHANTARAN TERBAIK
~ HARGA DROPSHIP TERMURAH



YANG BERMINAT UTK BERDAFTAR , Rujuk item disini
FACEBOOK KAMI :JOM CANTIK (klik sini)
INSTAGRAM KAMI : IG QALASAKURA (klik sini)


PENDAFTARAN DROPSHIP 
~ NAMA ANDA : 
~ ALAMAT ANDA : 
~ NO TELEPHONE :



*sila tinggalkan email uolls dibawah sekiranya berminat besertakan nama & no telefone atau boleh sahaja pm ke FB kami JOM CANTIK (klik sini) bagi memudahkan segala urusan dropship
*shida akan sertakan syarat-syarat dropship, so jangan risaw tak susah pon sebab harga yang shida tawarkan ini adalah hak ciptaan terpelihara so uolls perlu jaga harga ni....i love uolls!!




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH:-
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com












2 comments:

jiyeon tara said...
This comment has been removed by the author.
jiyeon tara said...

saya brmnt jd dopship sist...ni detail
nama: shayla
no.phn 0178288925
email sally_avril@yahoo.com