Thursday

senak...semput...gembira...

As salam dan hey semua....


selamat hari raya!
harap masih belum terlambat untuk shida ucapkan....sebab kat malaysia ni pegang title "raya 1 bulan"!
open house usah cakap la...berderet setiap masa bila tiba hujung minggu so bak pepatah "rezeki jangan ditolak"....

tahun ni merupakan tahun pertama shida beraya bergelar seorang isteri so raya sebagai isteri tahun ni taklah meriah sangat, segala persiapan sederhana je sebab suami nak buat simple only!sampai baju raya kami pon tak sedondon....dah rasa macam bukan suami isteri je....terasa syok sendiri pulak.....hahaha


lepas raya macam biasa sibuk dengan status produk baru yang bakal masuk, sampai tak sempat nak update kat blog or FB....tambah pulak sekarang ni laptop tak ada then mengharap pada smartphone je....sedih kan?
nyooonyoonyooo....

memang setiap tahun kalau raya shida akan on leave sampai 7 hari, ambik kau! raya sakan sampai rasa heaven sangat!masa tu segala whatsapp...line...wechat...offline!
so disebabkan aku lupa kegiatan aku selepas raya yang perlu komitmen tentang kerja...tue yang berlambak status stock yang masih belum update....
kadang-kadang aku kesian kat custumer aku yang kebanyakan terlepas pandang tentang status produk baru, sampai diorang whatsapp/mesej aku :

salam shida, maaf menganggu....saya tak fahamlah dengan keluaran aurawhite sekarang, banyak sangat produk terbaru sampai saya dah tak boleh follow up... :'(

wsalam, oh yeker?sekarang ni memang banyak sangat produk aurawhite....sekarang ni semua dah complete!selain nak cantik dari minum...cream muka pon ada...nak kuruskan badan pun ada...bla..bla...bla...


masa ni shida pergi bercuti ke CAMERON HIGHLAND, raya ke-4 si isteri dan suami pergi bercuti...kami fikir mesti tak ramai orang sebab raya so semua manusia sejagat akan pulang ke kampung untuk beraya....ternyata imaginasi kami salah!!!
hotel semua full...dari bukit brinchang sampai la ke tanah rata, last sekali kami decide ambik hotel bajet je....tue pun tinggal 3 bilik je lagi....


shida memang pengamal aurawhite, itu suplement dalam badan tapi untuk cream muka dan pencuci shida lebih suka refer kepada wonderglow gold sebab kulit akan lebih glowing gitu...shida tak suka putih je, kalau boleh biar glowing sampai bersinar-sinar...haa!poyo gitu....hihihi

so setakat ni jelah celoteh shida, dah tak mampu nak update apa-apa hari ni...
tiba-tiba rindu nak update pasal diri sendiri tue yang semangat sikit....lantak la orang cakap blog ni celaru dan bercampur baur dengan status stock...yang penting shida punya suka...hahaha

ok tadaaa...












































No comments: