Friday

Sharing is Caring.....

Assalamualaikum semua....

Insyallah shida akan update produk terbaru, sebernanya banyak nak update tapi masa sangat cemburui kita taw...masa nak update tue tak ada peluang, ada je benda nak buat sampai rasa dah tension jer....

kalau uolls nak tahu tentang perkembangan produk still available or tak better uolls jeling-jeling FB JOM CANTIK BERSAMA AURA WHITE kt sini shida akan hari-hari update stock yang dah habis and dah tak mau jual lagi....

sebab-sebab tak mau jual??
1) kurang mendapat sambutan dari custumer
2) terlalu banyak barangan fake sehingga custumer blur and rasa waas-was...opsss! saya agen yang sah so tak perlu ragu-ragu...
3) supplier banyak cak-kadak....

sekarang ni blog sedang diperbaik pulih dan lebih upgrade....jangan risau sebab korang masuk blog yang betul!!

*******************************************************
minggu lepas shida ada program dengan En Tunang...
merialisasikan impian aku yang sudah lama terpendam!!pada mulanya memang terlalu awal nak buat benda ni tapi disebabkan kesibukan kami yang melampau-lampau sampai nak cuti pun susah, kami pun deside buat awal la, apa-apa nanti senang tak perlu nak kelam kabut....

excited nak cerita kat uolls semua tapi nanti-nanti la shida cerita sebab gambar belum siap sepenuhnya, ni pun guna camera je...semalam try whatsapp OP...
me : "kak ina...gambar dah siap ke?tak sabar nak tengok... (nampak tak overexcited aku??)
k.ina : "belum lagi shida...sebab sekarang abg mie tengah edit and cover cd pun belum siap lagi.....
me : "eh yeker...bukan shoot & burn ke?wow dasyatnya sebab siap edit....
k.ina : "aah shida...kami siap edit semua....nanti dah siap akak bagi tahu..."

*sambung*

sekarang bukan cerita pasal shoot tapi shida nak cerita pasal kulit muka shida....dulu shida ada kena chicken-pop so parut tak hilang-hilang, kalau parut kat badan tak kisah la sebab yang tengok pun suami kita gak...haha!cakap sayang..so terima la apa saja!!hihihi 

alhamdullilah kulit semakin sihat dan parut semakin hilang sedikit demi sedikit...shida cuma amalkan 2 skincare jer iaitu AURAWHITE & BEDAK THANAKA, kalau pencuci muka shida lebih refer kepada MYRACLE BEAUTY SET memang best...kulit shida cepat naik merah-merah kalau mandi laut atau cuaca panas, sejak guna soap and spray tue kulit lebih gebu debu kauuuu...

shida make-up sendiri jer....pakai eyeliner, bedak and lipstick jer....
nak nampak lebih soft and natural...kalau make-up tebal nanti tak nampak laa keaslian wajah ku yang terpersona....haha *sila muntah kobis...*

rasa terharu bila ramai custumer ingat shida umur around 20-18tahun...
rase muda jer...terharu pulak! hihi...
padahal dah tua...mak selalu perli "emak masa umur kamu ni dah kawin pun...dah siap ada anak dua lagi,"
terseksa jiwa den bila omak cakap gituuu...
maybe mak dah tak sabar nak cucu laa tue...hihihi

ok...sampai sini sahaja yang boleh shida celoteh and share tips penjagaan kulit dengan uolls, insyallah nanti shida update lagi erk...gambar diatas asli 100% tak ada edit 360 erk...














No comments: