Sebarang tempahan boleh dibuat melalui :-
sms/whatsapp 017-5280661
(lebih cepat reply)
atau
serunai_shidaz90@yahoo.com

No call!!

Postage:-
Isnin ~ Jumaat

Bisness start:-
8.00am ~ 11.00pm

Thursday

TESTIMONI AURA WHITE

assalamualaikum dan hey semua.....

AURAWHITE 900000MG
Buat pengetahuan cust yang shida sayangi...sekarang aurawhite 900000mg kini berwajah baru bagi mengelakkan berlakunya pengeluaran aurawhite tiruan, selain itu sekarang ni aurawhite sudah tukar FREE GIFT so uolls boleh pilih yang mana nak sama ada whitening spa soap atau nano serum


****************************************************

salam jumaat shida ucapkan buat semua pembaca blog shida....walaupun tak ramai follower tapi itu tak mematahkan semangat shida untuk menjadi seperti IRINE NADIA   FATIN LIYANA & SEPET ....shida suka sangat baca setiap entry yang diorang post taw....mesti tak kan miss jengok blog diorang sebab mana tahu suatu ari nanti boleh jadi macam diorang.... ~huhu~

berbalik pada tujuan utama entry ini...dimana shida menjanjikan untuk uolls tentang kebaikkan produk AURA WHITE kan?boleh terjah ke :

  1. PERKENALAN AURA WHITE
  2. KEBAIKKAN AURA WHITE
  3. ?
Yang no 3 nie shida sekarang update erk....entry kali ini shida menceritakan customer yang sudah apply AURA WHITE ini berjaya memperolehi keputusan yang diidamkan.....shida percaya sekiranya uolls pengambil produk ini pasti uolls akan mendapat kulit yang canti dan gebu....


pelbagai kebaikan yang akan kita perolehi...bahan yang digunakan adalah sepenuhnya bahan semula jadi...tiada campuran yang akan uolls rase was-was erk? >_< walaupun uolls taknak putih saja ia juga dapat mencantikkan kuku dan rambut, selain itu menjadikan kulit tidak kusam dan tiada jerawat !

kesan pemakanan AURA WHITE dapat dilihat selepas 14 hari keatas, dimana kulit sedikit demi sedikit akan menjadi cantik...(lihat gambar diatas)

pada awal customer nie kulit die memang tak cantik dan nampak gelap serta kusam kan? tapi setelah cik akak cantik ini mengambil pemakanan AURA WHITE , kulit yang dia miliki sekarang menjadi lebih cantik dan berseri....
nak tak macam die?~_<


sesuai untuk pelbagai peringkat umur...semuda mana pun dan setua mana juga, semua jenis manusia boleh apply AURA WHITE erk..... *_*

JENIS-JENIS KULIT SETELAH APPLY AURA WHITE 




 


diorang dah dapat apa yang diorang nak...uolls bila lagi?bagi sesiapa yang mahukan kulit yang sihat dan cantik boleh la membuat tempahan 24jam dengan shida...uolls boleh membuat tempahan melalui



serunai_shidaz90@yahoo.com

atau juga
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
v
komen jer kat blog ni.... >_<  , segalanya 24hour service....





ok...semoga uolls menjadi cantik seperti diorang diatas erk!
nak jadi cantik bukan la alasan tidak boleh kerana kecantikan adalah aset pertama bagi setiap kehidupan!

~_~




SEKIRANYA BERMINAT BOLEH ORDER
017-5280661
serunai_shidaz90@yahoo.com


























































44 comments:

  1. Aurawhite really good?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye,sebab diperbuat dari bahan semula jadi...terdapat campuran pure collegen then gluthathione iaitu agen pemutihan...selain itu ia bukan saja merawat kulit tapi kuku dan rambut secara sihat

      sekiranya bermint boleh masej shida 017-5280661

      Delete
  2. aura white sesuai tak untuk yang merancang untuk hamil

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya xpasti sangat...sbb setahu shida aura white boleh menolong ibu yang kekurangan susu dalam badan...if akan mahu rancang untuk hamil saya ada produk tue...."HERBALIFE"

      Delete
    2. salam sis ape yg saya tahu.. if kite amek AW nie insyaallah, akan hamil. sbb sy pnh bce testimoni dri org lain.. dorg kata lps period ambil AW n insyaallah hamil.. (;

      sorry if ade tersalah information

      Delete
  3. nak ty..awk pown mengamalkn aura white ker??

    ReplyDelete
    Replies
    1. YUP...baru saja mengamalkan aura white

      Delete
  4. ape beza ori dg x ori aurawhite..sy da bli aura tp pelik btol jd bkulat..yg kwn.sy punya aura ok je btol die xde kulat????

    ReplyDelete
    Replies
    1. berkulat?better u tukar ngan orang yang u beli....sebab takot jadi apa2 n dapat kesan buruk....

      Delete
  5. Nak tanya ckit?Adakah dgn minum air putih sahaja bru ia bkesan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...air kosong memang berkhasiat....if awak minum air jus pon elok tapi elakkan minum kopi,teh dan gas...itu shj...

      Delete
  6. bleh ke minum aura white dgn air sejuk???

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...tapi jangan bancuh dengan air panas...takot hilang aura dalam aura white tue...

      Delete
  7. salam..sy nk tnye...xde ke testimoni y ade jergt..sume jerwt je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ramai customer mengalami masalah jerawat dan kulit kusam...tapi aura white ini membaiki masalah kulit sama ada ada jeragat,kusam ataupun jerawat...ia akan merawat apa saja masalah kulit...berminat?jom order... :)

      Delete
  8. salam ,nk brtnyeer ni ,aura white ni tkde kebrukkan ke ? mksud sy kesan smpingn kalau brhnti . umur 18 thun boleh mnum x aurawhite ni ?

    ReplyDelete
  9. boleh diambil bila2 masa walaupun umur dear 15tahun....

    tiada kesan sampingan sekiranya dear berhenti selepas mendapatkan keputusan yg ok, dan kulit akan cantik seperti tahap yang dear berhenti...sekiranya dear amalkan secara berpanjangan ia akan terus lebih cantik dan gebu....

    ReplyDelete
  10. Salam,nk b'tnya,da efect x lpas ambl 1mgu..cnth jerawat tumbuh dl lpas 2 hilang dlm 2 mgu ambl aura white,?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam....
      kesan paling cepat pon dalam 2minggu cuma dear kena rajin minum air masak dan jgn ambik kopi,teh dan air gas....
      benda nie akan melambatkan dan bantut proses aura white dalam badan dear....jerawat xkan hilang mcm tue sahaja tapi akan mengecut sedikit demi sedikit sehingga hari ke-14...
      depend pada uolls jaga permakanan.....

      Delete
  11. Salam kak shida punya testimoni xde ke.testimoni yg ada suma sama kat setiap blog.if ad dr owner blog or yg promosi, mybe we become more excited to try.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok...in-sha-allah akak akan update rupa akak....
      hehe...segan laa

      Delete
  12. nak tgk testimoni dr akk sendiri. baru senang nak percaya. nak sgt try tp tkut tk berkesan. tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup....
      nnt akak akan update...j
      gn risaw dik!setaka ni xder kesan buruk yg berlaku....

      Delete
  13. thanks kak shida for the feedback.its good if ad perubahan, we should share. =) skrg bnyk produk kolagen.dont know which one should try.but really want to try since my skin ada acne prblm plus mcm x fresh je.hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom try!!
      kak shida pon dah try and kak shida pon dh bt testimoni for aura white...boleh tengok!
      apa2 jom order... :D

      Delete
  14. salam kak, kalau mama sy umur 40- an ambik aurawhite ni ok ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dik....
      aura white xkisah umur dan kategori mcm mana...semua orang boleh minum....
      jemput la order...kalau berminat boleh la sms atau email akak...:D

      Delete
  15. Memang betul2 berkesan ke? Btul ckp org kt atas.. nape testimonial suma org yg sama.. tiada testimonial baru? :( takut nak cuba..

    ReplyDelete
  16. Saya da pkai sbulan lbih..mcm xde kesan.
    jd sye cube lg sbtol....mgkin x sme mke sesuai.mke sye jrwt n kusam teruk..

    ReplyDelete
  17. :: assalamualaikum kak . . kalau kitaa minum aura white nieyh tak adaa kesan sampingan kea ?. . . saya sekarang minum ubat SNE . .,sO, kalau saya minum aura white tadew effect apew2 kea nanti ?. . . :) . . risau jugak kalau nanti adew papew. . hehe . . nak try tapi takOd . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...if adik berhenti sekali pon dari minum aura white ni tidak ada kesan buruk,sbb akak pon pernah cuba berhenti dalam 2 bulan so mmg xder kesan buruk...
      if adik ada ambik supplement lain boleh jer kalau nak ambik aura white ni...cuma kena jarak pemakanan...jgn mkn sekali...maksudnya makan SNE dulo then after 2 hour baru minum aura white...ok?

      Delete
  18. saya nak tnya..saya mimun aurawhitw ni,tapi ade tumbuh jerawat kak..memang akan ade kesan mcm ni dulu k sblm muka jadi gebu?takut jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. punca jerawat ni kadang2 ikut hormon adik gak...hehe
      akak dlo pon sama macam adik...lame2 dh ok and putih sedikit demi sedikit...bnyakkkan minum air masak...

      Delete
  19. sy dah minum dkt dua bulan, tp jerawat non stop tumbuh since minum aura white

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ambik supplement apa2?
      ada minum kopi,teh atau air gas?
      adik kena minum air masak bnyk2 taw...and ikut peraturan minum dengan betul...

      Delete
  20. Boleh tak saya minum Aurawhite tapi in the same time saya minum Herbalife. Saya buat cemni, around 7am for AW, then 10am for Herbalife. Boleh tak?

    And, kalau bulan puasa cemana ye cara consume Aurawhite ni?

    ReplyDelete
  21. blh tk mnum aura white lbh dr 2scoops dlm msa yg sma?

    ReplyDelete
  22. skrg kn bln puasa mcmana nk mnum air byk2...

    ReplyDelete
  23. i now tengah guna herbalife to maintain body. then if i nak ambil aurawhite sekali boleh ke?

    ReplyDelete
  24. sy nak tanya sikit lepas sy makan aurawhite dlam 1bulan nie perut & pungung sy dah besarm kenapa boleh jadi macam tu. lagipun sy minum air putih 3-4liter. sehari..dan tak minum air gas, teh ataupun kopi...

    ReplyDelete
  25. saya nak tanya... setahu saya ... minum air secara berlebihan boleh merosakkan buah pinggang.. jadi saya tak berapa faham la.. akak bole terang kan tak?.. betul ke tade effect pada dalaman kita?

    ReplyDelete
  26. Saya juga sedang amalkan nutrisi herbalife dan ditambah dengan kolegen aura white. Alhamdulilah dalam masa 14 hari dengan mencampurkan nutrisi herbalife dan aura white sebagai pengganti sarapan pagi kulit saya bertambah halus dan gebu. Serius kata! Dan minuman ini adalah untuk lelaki juga :)

    ReplyDelete
  27. asalamualaikum...nk tya ckit bleh kak?? klu sy bepuasa,mcm mna cra nk mnum ye..bekesan x sbb jrg mnum air masak..harap blas ye...terima kaseh ..

    ReplyDelete
  28. sy pon xtau kesan terhdp diri sy. saya masih dlm proses mencuba aurawhite. =)

    http://myartcrafting.blogspot.com

    ReplyDelete